Оу оу оу...
Хороша тема.
1. швидко + смачно.
треба - лаваш ( 1-2 листи)
200 гр порызоноъ червоноъ рибки
пачка бутербродного плавлеого сиру без домішок
базілік свіжий
розгорнути лаваш, добре намазати сиров та одноріжно розкласти рибку. та зелень. Поставити на годину в холодильник. По результату порзати на скибки.
2.
1. кіло телятини для Біф-Строганов
2. 3 великі цибулини
3. 100 гр сушених білих грибів
4. 150 гр нежирної сметани.
Порізати цибульку, та підсмажити. На останньому етапі жарки додати телятину. Накрити кришкою та на витримати 5-6 хвилин на середньому вогні, до набуття коричневого кольору мясом.
Сік що пустила цибуля + мясо - злити - та перекласти мясо в каструлю з товстими стінками (краще невелику гусятницю).
Додаємо сіль по смаку та свужемолотий прець.
Попередньо замочені білі гриби кладемо поверх мяса, заливаємо сметаною.
Тушкуємо на малому вогні 30 хв...
|