Показать сообщение отдельно
Старый 06.11.2013, 19:59   #4
yari4ok
 
Адрес: Луцьк
Сообщений: 30
Машина: ЗАЗ 11027
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
По умолчанию

Чесно кажучи, вони мені не подобаються!

В мене зимова гума на стальних дисках з гарними біленькими ковпаками. На них машина гарніша!
А з цими стала якась агресивно бандитська.
Начебто звичайні диски, але для мене машина була приємним "Таврольотом", а стала бандитським "Тавроном".

Я диски взяв на початку літа тут на форумі за 1200 грн. без болтів. Потім мав геморою з болтами, бо рідні не підходять (але, як запевняв попередній власник підходять як має бути) прийшлось видзвонювати виробників (до речі диски Хмельницькі), щоб вони прислали болти на диски.

Задній лівий диск, трохи запаяний, а 5-ий запасний зсередини 3-4 см пропаяний ще попереднім власником. Мені здається - таки дефекти стались із-за використання рідних болтів для стальних дисків.

Наїздив на них десь 10000 км. Диски крепкі, крім балансування з ними нічого не робив, були моменти що стальному диску був би капець, а ці витримували. Зараз жду зиму щоб поставити стальні диски.

Отже розкажу всі недоліки які Я побачив про ці диски:
1. Мені вони не дуже гарні.
2. 5-те запасне колесо в моторний відсік не сховаєш, бо воно не влізає на стійку і випирає капот.
3. Із 2 пункту отримуємо, що потрібно возити на запасці стальний диск, (або займати і так невеликий простір в багажнику).
4. Із 3 пункту отримуємо, що потрібно мати 2 гайкові ключі на 17" для стальних дисків, і 19" для литих дисків + до стального диска незабути 3 з гайки яким воно кріпиться.
5. Маючи дружину блондинку, яка взяла Ваше авто поїхати до мами-тещі і пробила колесо, їй буде дуже важко пояснити усю процедуру заміни колеса.

P.S. В принципі не знаю чи знайдуться після вищеописаного покупці на ці диски, але вони всетаки не такі погані як я про них описав, просто мені не щастить.

Последний раз редактировалось yari4ok; 06.11.2013 в 20:08. Причина: добавка фото
yari4ok вне форума   Ответить с цитированием